Redracars

Persoonlijk & vakkundig

Eerlijk & transparant

Wij zijn échte liefhebbers

Perfectie!

Hieronder geven wij u een duidelijk beeld hoe onze auto’s gekocht, ingenomen en verkoop klaar gemaakt worden.

Doordat wij veelal jonge (lease) auto’s kopen, zijn deze altijd door de merkdealer onderhouden en is de complete onderhoudshistorie bij ons bekend. Elke auto die door RedraCars gekocht of ingeruild wordt, moet motorisch en technisch in uitstekende staat zijn. Uiteraard moet deze qua uiterlijk ook in goede staat verkeren.

Om dit te garanderen wordt elke auto op het moment van binnenkomst op verschillende punten technisch en vakkundig onderzocht. Bovendien maken we een uitgebreide proefrit. Mocht de APK datum binnen 6 maanden vervallen, dan krijgt de auto vanzelfsprekend een nieuwe APK-keuring.

Vervolgens wordt de auto gepoetst, de bekleding gereinigd en, indien nodig, gerestyled (uitdeuken zonder spuiten). De auto is nu klaar om verkocht te worden.

Daarom RedraCars

U vindt bij ons een gevarieerd aanbod in automerken. Wij onderscheiden ons door niet zomaar standaard uitvoeringen te verkopen, maar auto's met de juiste opties. Zo rijdt u een bijzondere auto.

Terwijl u naar uw toekomstige nieuwe auto kijkt, geniet u van een lekker vers gezet kopje koffie, Cappuccino of Latte Macchiato of één van de diverse smaken thee. Maak vrijblijvend een proefrit en overtuig uzelf in een auto van RedraCars.

Inruilen?
Uw eigen auto inruilen is geen enkel probleem. Bij ons krijgt u altijd een reële inruilprijs.


ONZE OPENINGSTIJDEN