Redracars

Betrouwbare financiering

Betrouwbare financiering

Financiering nodig? Wij helpen u!

RedraCars brengt haar financieringen onder bij Finance Bizniz. U staat in direct contact met deze partij. Wij geven alleen uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer door en zij regelen de rest. Wel zo makkelijk! Onderaan deze pagina kunt u zelf berekeningen maken.

Er zijn 3 verschillende vormen van Financieringen:
Doorlopend Krediet
Persoonlijke lening
Huurkoop

 

 
 

Hieronder de uitleg en de verschillen:
 

Doorlopend Krediet

Het Doorlopend Krediet is een leenvorm voor particulieren die meestal gebruikt wordt voor uitgaven waarbij vooraf niet bekend is hoeveel geld er nodig is, zoals bijvoorbeeld een verbouwing of tuinaanleg. Ook wordt het Doorlopend Krediet vaak gebruikt om wat extra geld achter de hand te hebben.

U spreekt een kredietlimiet af waarover u een vast percentage per maand betaalt aan rente en aflossing. Gebruikelijke percentages zijn 2%, 1,5% en 1% per maand. De rente is gedurende de looptijd variabel. Bij uitgaven waarbij vooraf niet bekend is hoeveel geld u nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een verbouwing of tuinaanleg, is een Doorlopend Krediet vaak een passende leenvorm.
 

Persoonlijke lening

Een Persoonlijke Lening is uitermate geschikt als u bij de aankoop van uw objecten zeker wilt weten dat het krediet geheel is ingelost binnen een afgesproken periode. De maximale looptijd voor een Persoonlijke Lening is 120 maanden. Deze leenvorm wordt vaak gebruikt voor een verbouwing, de aanschaf van een auto, keuken, badkamer, boot of caravan.
 

Huurkoop

Een vorm van huren waarbij u uiteindelijk eigenaar wordt van het product, noemen we Huurkoop.

Wanneer u huurkoop toepast bij het aanschaffen van een auto, doet u eerst een aanbetaling op de auto naar keuze. Het resterende bedrag zal vervolgens in termijnen betaald moeten worden. Wanneer het laatste termijn is verstreken bent u eigenaar van het voertuig. Juridisch bent u pas eigenaar van de auto wanneer de laatste betalingstermijn is verstreken en voldaan.


ONZE OPENINGSTIJDEN